HomeCasa BluesHabitacionesEl Apartamento

Dirección: Calle CallejasEl Casco Historico De La FronteraLinksContact

English Castellano Italiano Nederlands

Deutsch Français日本語Portugese


Routebeschrijving naar Casa Blues

Arcos de la Frontera is gelegen in het westelijk deel van Andalusie, in de provincie Cadiz.
 
De luchthaven van Jerez de la Frontera ligt op 25 minuten rijden, Sevilla op 75 minuten en Malaga op 150 minuten ( al deze luchthavens zijn gekoppeld aan Arcos de la Frontera via de snelweg).
 
Er is een regelmatige busdienst naar Arcos vanuit Jerez, Cadiz, Sevilla, Ronda en Malaga. Het dichtsbijzijnde treinstation is in Jerez met verbindingen naar Cadiz, Sevilla, Madrid en daarbuiten.

Aankomst met de bus: Bij aankomst in Arcos busstation, neem de lokale minibus (Linea Centro). Deze rijdt juist voorbij Casa Blues. Vraag aan de buschauffeur naar de Callejas halte. De minibussen rijden elk uur en 7 minuten en elk uur en 37 minuten. De laatste bus is om 21.37u, van maandag tot en met zaterdag. Mocht U op een zondag aankomen, neem de bus Barrio Bajo, die elk uur en 6 minuten vertrekt, de laatste om 21.06u. Met deze bus stapt U af aan een rond punt bij de bar "Casa Paco" en wandel de weg verder naar boven, onder de Arco Matrera en blijf de klifweg rechts aanhouden. Casa Blues is de tweede deur op uw rechterkant. Het wandeltrajekt van het busstation naar Casa Blues duurt zo´n 20 minuten. De taxirit kost 7 euro.

Aankomst met de auto: Als U reist vanuit Jerez kruispunt (A-382), neemt U afslag Arcos Oeste (Arcos west). Zodra U Arcos binnenrijdt (afslaf rechts na een Cepsa benzinestation op Uw rechterkant)), rechtdoor blijven over een rond punt en de heuvel af (ga niet linksaf bij het bord Centro Ciudad). Nadat U onder een voetgangersbrug, over een rond punt en over een brug gereden bent, komt U bij een T-kruising waar U linksaf de heuvel opmoet to een klein rond punt. Daar slaat U af naar links en parkeer de wagen. Van daaruit zie je de Matrera Arch. Casa Blues ligt op een 200 meter hoger gelegen, de flank van de klif, op jouw rechterkant, volgen en Casa Blues is het tweede huis aan Uw rechterkant.
 
De andere manier om Casa blues te bereiken is om te rijden via het oude stadsgedeelte ( dit betekent smalle straatjes doorrijden wat niet voor elke bestuurder even comfortabel lijkt). Deze weg brengt U direct tot Casa Blues, waar U de bagage kunt uitladen en een honderd meters verder kan parkeren.
 
Reist U vanuit de richting van Ubrique en El Bosque (A-372), dan zult U een Repsol benzinestation, gelegen op Uw rechterzijde, voorbijrijden. Verderop ziet U, ook op uw rechterzijde, het meer van Arcos. Aan het rond punt slaat U links af ( richting aangeduid Arcos Urbanización), rijdt U verder over de brug, volgt de weg tot bovenaan de heuvel die een bocht naar rechts maakt.
Recht voor U ziet U de Matrera Arch, waar U kunt parkeren en de resterende 200 meters te voet  gaat, de klifzijde op Uw rechterzijde latende.
Casa Blues is het tweede huis op Uw rechterkant.
 
Als U reist vanuit de richting van Ronda of Olvera / Villemartin (A384), neemt U de afrit Arcos Este ( Oost). Blijf de Arcos Este borden in de komende twee ronde punten volgen en bij het derde rond punt volgt U het bord El Bosque (A372). Blijf op deze weg, de heuvel af, met het meer zichtbaar op Uw linkerkant, en het bord "Venta Antonio" op Uw rechterkant voorbijrijden. Deze weg maakt een bocht naar links, over een brug en bij het volgend rond punt neemt U de bocht naar rechts, gemarkeerd Arcos Urbanización.
Volg deze weg over een volgende brug, over een steile heuvel, waar de weg een bocht naar rechts maakt en afvlakt. Recht voor U, verder op de volgende heuvel, ziet U verder op de Matrera boog. Casa Blues ligt op een 200 meter boven op de klipweg, rechterhand vork, tweede huis aan de rechterkant.


Hoe Casa Bleus te zoeken op een uitvergrote kaart

Adres : Calle Callejas, 19, Arcos de la Frontera, Cadiz 11630, Spanje/España.  
Telefoonnummers : (0034) 650 045 251.

www.casablues.com - email: esvelana@gmail.com

Website door chris.bazeley87@gmail.com - 0044 + (0) 1386700611